ONLINE BEJELENTKEZÉS

Pilates edzés

Pilates edzés

A pilates torna hatásai:

  • Javul a gerinc hajlékonysága, rugalmassága (nem érzed magad „berozsdásodva”).
  • Ha voltak gerinc, vagy hát panaszaid, esetleg sokszor fáj a nyakad, vállad hamarosan azt veszed észre, hogy mindez a múlté!
  • Minden gyakorlatot az erőközpontból végzünk, tehát a hasizom erősen dolgozik, aminek eredménye a szépen ívelt derék és feszes hasizmok.
  • A gyakorlatás során kialakul egyfajta “testtudat” így nagyobb odafigyeléssel és könnyebben  végzed napi teendőidet is / bevásárlás, cipekedés, költözködés stb../
  • Jobban fogod kezelni a stresszt, javul a stressztűrő képességed.
  • Vidámabban  kezded , vagy fejezed be a napot a Pilates tornával! 

 A Pilates új testérzetet ad, megváltozik a mozgásod, a tartásod! Mivel minden gyakorlatot erőközpontból, azaz a mély hasizmok segítségével végzünk az eredmény feszes has, szépen ívelt derék.A sok gyakorlás során kialakul egyfajta testtudat, megtanulod kontrollálni mozdulataidat, melynek nagy hasznát veheted a mindennapokban. (házimunka, cipekedés, stb,)A sajátos légzéstechnikának köszönhetően nő a tüdő kapacitása, javul általános állóképességünk.•A Pilates torna ismert arról, hogy feszes izomzatot lehet vele elérni, elsősorban a has mélyizomzatát dolgoztatja meg, de nagyon jó váll és hátizmioknak is, ezzel elősegítve a jobb testtartást.A Pilates nem csak testünket tornáztatja. Mivel az órákon minden gyakorlatnál erősen koncentrálni kell, sok dologra kell egyszerre odafigyelni, egy idő után megfigyelhető az általános koncentrálóképesség javulása.A Pilates gyakorlatok célja a test és a lélek összhangjának megteremtése. Rendszeres gyakorlással helyreáll a test ás a lélek közötti egyensúly, energiával töltődsz fel és sokkal jobban viseled a stresszes helyzeteket.A pilates torna rendszeres gyakorlásával- kb 20 alkalom után- láthatod, hogy megváltozik az egész alakod:karcsúbb, feszesebb leszel és sokkal jobban érzed magad a bőrödben!
  “ 10 óra után érzed a különbséget, 20 óra után látod is azt, 30 óra után egy új testet kapsz “ J. Pilates